Site gratis – Creare site web gratuitFree website – We create websites for free

Vrei un site gratis? Noi iti putem crea site-ul web gratuit. Afla mai multe despre cum poti beneficia si tu de un site sau blog gratuit…

site gratis

Vrei un site GRATIS?

Noi iti putem crea un site web gratuit

Un site web este mai mult decat o carte de vizita sau un punct de informare pentru potentiali clienti. Un site web este imaginea unei firme in mediul online si orice afacere de succes din Romania trebuie sa aiba unul, fie ca este vorba de o firma de mici dimensiuni care ofera servicii pe plan local, fie ca este o companie nationala. De aceea oferim un serviciu UNIC in Romania, menit sa te ajute sa pornesti la drum mai repede cu o investitie minima: realizare de site-uri web gratuite.

site gratis

Indiferent de solutia dorita, pentru a avea un site web ai nevoie de 3 lucruri/ingrediente diferite:

 • un nume de domeniu (Ex. numefirma.ro) care costa aproximativ 175Lei;
 • gazduire web care costa intre 40 si 100 Euro/an in functie de resurse;
 • site-ul web propriu-zis care poate costa de la 200 Euro in sus, in functie de complexitate.

Cum complexitatea unui site pentru o firma de mici dimensiuni aflata la inceput de drum este redusa (nu e necesar un numar mare de pagini si nici functii deosebite sau o tema grafica unica), iti vom oferi noi gratuit site-ul web, ca sa te ajutam sa ajungi mai repede la succes in afaceri. Bineinteles tu ai de achizitionat numele de domeniu si gazduirea web.

Ca sa eliminam orice suspiciune privind aceasta oferta gratuita mai precizam ca site-ul tau va folosi o tema grafica disponibila pe internet gratuit sau contra-cost (este alegerea ta daca doresti ceva free sau premium, ceva mai deosebit sau mai simplist). Tu vei alege tema grafica, tot tu vei alege imaginile si vei compune textele, noi vom asambla totul ca pe un puzzle. In final vei primi un site web exact ca demo-urile de pe site-urile ThemeForest sau NewWPThemes de unde iti recomandam sa descarci temele grafice. Alegerea este a ta! Poti sa ne trimiti orice tema compatibila WordPress care iti este pe plac sau ne poti indruma tu catre tema care iti convine si se potriveste afacerii tale.

Ce este inclus intr-un pachet „site web gratis”?

 • Instalare manuala si configurare platforma CMS WordPress;
 • Instalare si configurare pluginuri;
 • Instalare si configurare tema grafica (recomandam alegerea unei teme de pe site-urile ThemeForest sau NewWPThemes);
 • Creare structura meniu si pagini si adaugarea textelor si imaginilor furnizate de tine;
 • Crearea unui formular de contact
 • Integrare Newsletter (doar la cerere)
 • Optimizare SEO de baza (rescriere linkuri SEF, configurare plugin SEO, sitemap, etc.);
 • Securizare WordPress;

Cui se potriveste un asemenea pachet „site web gratis”?

Nu avem restrictii in ceea ce priveste tipul de afacere sau client care poate comanda un site web gratuit. Pana acum am realizat site-uri pentru:

 • Pensiuni, vile si hoteluri;
 • Promovare de produse (cosmetice, produse naturiste, carti, software);
 • Servicii locale (service-uri auto, firme de curatenie, firme de curierat, cofetarii, traduceri autorizate, notari si avocati, etc);
 • Bloguri personale;

Care sunt conditiile pentru a beneficia de un site gratuit?

Pentru a beneficia de un site gratuit trebuie sa alegi un pachet de gazduire web de la unul din partenerii nostri mentionati mai jos.

Hostgator.com

hostgator

Probabil cea mai mare companie de hosting din lume, Hostgator ofera servicii de top clientilor sai din peste 200 de tari din intreaga lume. Am lucrat de multe ori cu aceasta companie si nu ne-au dezamagit niciodata. In plus iti mai prezentam doua avantaje pe care le-ai avea daca alegi gazduirea la Hostgator. In primul rand, dupa inregistrare vei gasi in panoul cPanel un cupon de $100 Google Adwords pe care il poti folosi pentru promovarea noului tau blog. In al doilea rand, folosind cuponul de reduceri HG25REDUCERE beneficiezi de o factura cu 25% mai mica.

ATENTIE! Nu avem nici o legatura cu site-ul hostgator.ro (detinatorul acestuia incalca dreptul exclusiv al folosirii unei marci inregistrate), achizitionarea gazduirii de pe acest site anuland gratuitatea serviciilor oferite de noi. Compania partenera recomandata de noi este HostGator.com LLC cu sediul in Houston, Texas – USA.
Alege Hostgator

Hostupon

hostupon

Hostupon si-a castigat reputatia printre companiile de hosting de top prin serviciile de calitate oferite si profesionalismul de care dau dovada. Ofera cele mai mari reduceri la pachetele oferite, motiv pentru care este preferata de bloggerii incepatori care nu vor sa investeasca prea mult in gazduire. In plus, serviciul de asistenta tehnica este foarte rapid, practic ne-au rezolvat o problema in cateva minute, sambata dupa-amiaza. Acest lucru inseamna enorm pentru cineva care tine la site-ul personal si vrea servicii neintrerupte.

Alege Hostupon

Bluehost

bluehost

Pentru cei care vor sa treaca la nivelul urmator in ceea ce priveste bloggingul le recomandam Bluehost. Compania ofera atat gazduire shared cat si gazduire VPS, necesara pentru blogurile in dezvoltare sau care sunt populare si primesc multi vizitatori zilnic. Desi preturile sunt similare cu ale altor companii, serviciile pot fi considerate exclusiviste. Compania a castigat nenumarate premii pentru cea mai buna companie de hosting, cele mai bune servicii VPS sau dedicate.

Alege Bluehost

Ce urmeaza?

Dupa ce ai ales compania de hosting si ti-ai activat un plan de gazduire si un nume de domeniu, completeaza formularul de mai jos cu toate detaliile necesare viitorului tau site.

Nume*

Email*

Nume domeniu*
← Domeniul pe care va fi instalat site-ul (Ex. domeniu.ro).

Username cPanel*
← Username-ul primit pe email de la compania de hosting aleasa.

Parola cPanel*
← Parola primita pe email de la compania de hosting aleasa.

Compania de gazduire web aleasa*
← Completeaza pentru a putea valida cererea ta!

Titlul siteului

Descrierea siteului

Cuvinte cheie

Cum ati aflat despre noi?

Alte detalii*

Cod securitate*
captcha

Want a free website design? We can build a website for FREE for your business. Find out what you need to do in order to get a website or blog for the price of $0…

site gratis

Do you want a FREE website?

We can build for you a free website

A website is more than a business card or a source of information for potential customers. A website is a company image on Internet and any successful business must have one, whether it is a small company that provides local services or a big company offering nationwide or worldwide services. Therefore we offer a unique service in Romania, designed to help you get started quickly with your company, with minimal investment: free website building.

free website

Regardless of the solution you will choose, for a website you need 3 different things / ingredients:

 • a domain name (Ex. company-name.com) which costs about $15/year;
 • web hosting which is around $60 – $100 per year;
 • actual website which can cost you at minimum $200-$250 if you go to a web design company.

As the complexity of a small company website is minimum (low number of pages, few or no special features or a unique theme) we decided to offer you a free website, just to help you setup your business and get successful. Of course you have to purchase the domain name and web hosting, which are not free.

To eliminate any suspicion of this free offer we also tell you that your site will use a theme available on the internet (it’s your choice if you want something free or premium, something special or simplistic). You will choose the graphical theme and images and you will compose the texts, we will only build your website with these „ingredients”, just like a puzzle. In the end you will get a website like those live previews from ThemeForest or NewWPThemes, websites from where we recommend you to download the themes. The choice is yours! Anyway you can send us any compatible WordPress theme that you like or you can tell us what theme suits your needs and business and we will get it.

What’s included in a „free website” package?

 • Manual installation and configuration of WordPress CMS;
 • Plugins installation and configuration;
 • Theme installation and configuration (we recommend you to choose a theme available on ThemeForest or NewWPThemes);
 • Configuration of menu and pages structure, adding of texts and images provided by you;
 • Configuration of a contact form
 • Newsletter integration (if it’s requested)
 • Basic SEO optimization (permalinks configuration, SEO plugin, sitemap, etc.);
 • WordPress Security;

To whom such a „free website” package is appropriate?

We have no restrictions regarding the type of business or customer that can order a free website from us. So far we have built/created web​​sites for:

 • Villa, pensions and hotels;
 • Products showcase (cosmetics, natural products, books, software);
 • Local services (car repairing services, cleaning companies, delivery companies, confectioneries, certified translations, notaries and lawyers, etc);
 • Personal blogs;

What are the requirements to get a free website?

To get a free website you must choose a web hosting package from one of our partners listed below.

Hostgator

hostgator

Probably the biggest hosting company in the world, Hostgator offers top services to its clients from over 200 countries around the world. I have worked many times with this company and we were never disappointed. Additionally, we also present to you two advantages that you have if you choose Hostgator to host your website. First, after registration you will find in cPanel a $100 coupon for Google Adwords that you can use it to promote your new website/blog. Second, using the coupon code HG25REDUCERE you’ll get a 25% discount of your order.

Choose Hostgator

Hostupon

hostupon

Hostupon has earned its reputation among top hosting companies by offering quality services and showing professionalism to their clients. This hosting company offers big discounts for their packages, so it is preferred by beginner bloggers who do not want to invest too much in this kind of services. Additionally, technical support is very fast, practically we have solved a problem in just a few minutes on a Saturday afternoon. This means a lot to someone who cares about personal website and wants uninterrupted services and availability.

Choose Hostupon

Bluehost

bluehost

For those who want to move to the next level in terms of blogging, we recommend Bluehost. This hosting company offers both shared and VPS hosting, necessary for growing blogs or those who are popular and receive many visitors every day. Although the prices are similar to other companies, the services can be considered exclusive. The company has won numerous awards for „best hosting company”, „best VPS” or „best dedicated servers”.

Choose Bluehost

What’s next?

After you have choosen a hosting company and you have activated a hosting plan and a domain name, please fill out the form below with all the necessary details for your future site.

Name*

Email*

Domain name*

cPanel username*

cPanel password*

What hosting company you chose*

Website title

Website description

Keywords

How you found out about us?

Other details*

Security code*
captcha